Belægningsarbejde i Holstebro, Viborg og Herning

​Feldborg Beton & Belægning udfører alle former for belægningsarbejde og brolægning i blandt andet Holstebro, Viborg og Herning. Vi tager både små og store opgaver. Vi kan endvidere tilbyde renovering, hvor vi tager de gamle sten og fliser op, renser dem, stabiliserer underlaget og lægger de gamle sten ned igen.

Vi udfører de fleste former for belægningsarbejde

Belægningsarbejdet kan være brolægning af indgangspartier, terrasser, gangstier, indkørsler, trapper, parkeringspladser og haveanlæg. Arbejdet kan udføres i mange forskellige materialer som for eksempel grus, granit, betonfliser og sandsten, ligesom de kan lægges i mange forskellige mønstre.

Vi kan i forbindelse med brolægning og belægningsarbejde tilbyde:

  • Chaussébrolægning
  • Granitbrolægning
  • Knoldebrolægning
  • Naturstensbelægning
  • Flisebelægning
  • Betonstensbelægning
  • SF-stensbelægning

Vi kan udføre alle dele af et belægningsarbejde lige fra brolægning til efterfyldning af fuger, hvilket naturligvis udføres korrekt og omhyggeligt af fagfolk. Vi sørger altid for, at resultatet bliver smukt og holdbart, ligesom vi naturligvis udfører arbejdet efter aftale.

Vi kan endvidere tilbyde at opføre terrænmure samt at udføre jordforbedringsopgaver og afvandningsopgaver. Dertil kommer, at vi kan udføre andre former for belægningsarbejde som blandt andet etablering af bede, der i øvrigt kræver minimal vedligeholdelse.

​Vi kan med andre ord udføre alle opgaver i forbindelse med haver, parker og naturområder.​

Hør mere om belægningsarbejde og få et tilbud

Du er velkommen til at kontakte Feldborg Beton & Belægning på telefon 21 36 60 12 eller på vores e-mail, som er connibertelsen@fiberpost.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på belægningsarbejde, herunder renovering og brolægning.

Feldborg Beton & Belægning

Bredgade 14 C

​7540 Haderup


​​Telefon: 21 36 60 12

​E-mail: connibertelsen@fiberpost.dk

​CVR: 30752066

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt