Haveanlæg, parker og grønne fællesarealer

Feldborg Beton & Belægning indretter og etablerer smukke og praktiske haveanlæg. Det kan være private haver, offentlige parker og grønne fællesområder. Vi kan lave arbejdet fra bunden af, men vi kan også renovere ældre haver og parker. Vi tilbyder i samme forbindelse råd og vejledning samt eventuelle arkitekttegninger, hvis I ønsker det.

Vi samarbejder gerne med ingeniører, arkitekter og landskabsarkitekter i enten hoved- eller underentrepriser i forbindelse med haveanlæg. Vi har i det hele taget et stærkt netværk af samarbejdspartnere, hvilket gør, at vi også kan lave blandt andet kloakarbejde, herunder regnvandsfaskiner og omfangsdræn.

Vi kan ændre en misligholdt have til et smukt haveanlæg

Måske lever din nuværende have ikke op til dine forventninger i forhold til æstetik. Det kan være, at du lige har købt dit hus.​

Eller måske har du bygget et helt nyt hus, hvorpå du har behov for få anlagt et haveanlæg. Det kan også være, at din have blot er misligholdt eller upraktisk. Vi kan i så fald anlægge en smuk og praktisk have.

30 års erfaring med haveanlæg for private og det offentlige

Vi har 30 års erfaring med at indrette og anlægge haveanlæg for både den private og offentlige sektor, ligesom vi har erfaring med at omsætte ideer til virkelighed. Derved er vi godt rustet til at stå for projektering og udførelse af haveanlæg og andre grønne arealer i blandt andet Holstebro, Viborg og Herning.

Du kan kontakte Feldborg Beton & Belægning på telefon 21 36 60 12 eller på connibertelsen@fiberpost.dk, hvis du vil høre mere om anlæg af parker og haver eller om kloakarbejde, regnvandsfaskiner og omfangsdræn.​

Feldborg Beton & Belægning

Bredgade 14 C

​7540 Haderup


​​Telefon: 21 36 60 12

​E-mail: connibertelsen@fiberpost.dk

​CVR: 30752066

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt