Indkørsler der er flotte og praktiske

​Velanlagte indkørsler er praktiske, men de er også husets ansigts udadtil. En slidt indkørsel med skæve fliser giver et kedeligt førstehåndsindtryk. En dårlig bundopbygning gør, at fliser og sten hurtigt bliver skæve, dels på grund af de naturlige bevægelser i jorden, og dels på grund af frost og voldsom regn. Dette kan samtidig føre til, at fliserne knækker. En solid bundopbygning gør derimod, at indkørsler kan holde sig pæne i årevis.

Vi har 30 års erfaring med at lave indkørsler

Feldborg Beton & Belægning har lagt flotte og solide indkørsler, parkeringspladser, gangstier og terrasser i blandt andet Holstebro, Viborg og Herning i 30 år, så vi har god erfaring med at lave en korrekt bundopbygning. Når vi skal lægge nye fliser eller sten, udjævner vi jorden med forskellige former for stabilgrus, og vi benytter sand i mellemrummene mellem belægningsstenene.

Vi kan lave indkørsler i adskillige typer af materialer som for eksempel grus, granit, betonfliser og sandsten. Sten kan lægges i mange forskellige mønstre, som du selv vælger. Du kan også vælge belægningssten i forskellige varianter og materialer, hvis du ønsker det.

Vi kan lave indkørsler i en lang række materialer

Vi kan benytte forskellige former for materialer som blandt andet:

  • Flisebelægning
  • Granitbrolægning
  • Knoldebrolægning
  • Chaussébrolægning
  • Naturstensbelægning
  • Betonstensbelægning
  • SF-stensbelægning

Du kan få mere at vide om indkørsler, hvis du ringer til Feldborg Beton & Belægning på telefon 21 36 60 12, men du kan også skrive til os på connibertelsen@fiberpost.dk. Derpå kan vi sende dig et uforpligtende tilbud på forskellige typer af opgaver.

Feldborg Beton & Belægning

Bredgade 14 C

​7540 Haderup


​​Telefon: 21 36 60 12

​E-mail: connibertelsen@fiberpost.dk

​CVR: 30752066

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt