Jordarbejde i Holstebro, Viborg og Herning

​Feldborg Beton & Belægning udfører alle former for jordarbejde. Det kan være terrænregulering eller afrømning af muld og udgravninger til fundamenter, kældre og rørledninger.

Jordarbejdet kræver både faglig kunnen og den rette ekspertise, og derfor er det af afgørende betydning, at man finder en erfaren entreprenør.

Erfarne fagfolk til jordarbejde sikrer kvaliteten

Kvaliteten af alt jordarbejde skal være i orden, når en grund skal byggemodnes, når der skal graves ud til en sokkel, et fundament eller en kælder, men også når der skal graves ud til rør og kloak. Selv en terrænregulering skal udføres korrekt, hvis den skal blive stabil, og hvis den skal kunne holde i mange år. Derfor skal der benyttes dygtige fagfolk fra et erfarent firma.

Jord er et levende materiale, og derfor kræver det en professionel indsats, hvis resultatet skal holde på sigt. Samtidig er jordarbejde følsomt over for vind og vejr. Derfor skal arbejdet også planlægges i forhold til regn og frost.

​Vi kan udføre en hel række forskellige former for jordarbejde som for eksempel:

  • Etablering af stensætning
  • Opbygning af skråninger
  • Etablering af stendiger
  • Terrænregulering
  • Anlægsarbejde

Dertil kommer, at vi kan lave belægningsarbejde, men også støbearbejde i forbindelse med sokler, fundamenter og gulve.

Kontakt os hvis du ønsker et tilbud på jordarbejde

Hvis du har brug for flere oplysninger, så er du velkommen til at kontakte Feldborg Beton & Belægning på telefon 21 36 60 12. Du kan også skrive til os på connibertelsen@fiberpost.dk. Vi kan efterfølgende sende et uforpligtende tilbud på jordarbejde i for eksempel Holstebro, Viborg og Herning.

Feldborg Beton & Belægning

Bredgade 14 C

​7540 Haderup


​​Telefon: 21 36 60 12

​E-mail: connibertelsen@fiberpost.dk

​CVR: 30752066

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt