Støbning af sokler til hus, garage og udestue

​Støbning af sokler til huse, garager og udestuer, samt støbning af fundamenter og gulve er et af vores store ekspertiseområder. Vi har mange års erfaring med at støbe sokler og fundamenter. Dertil kommer, at vi naturligvis råder over det nødvendige materiel til at udføre støbearbejde.

Vi udfører støbning af sokler til huse og andre bygninger for både private husejere, boligforeninger, offentlige institutioner og erhvervsvirksomheder. Vi kan også støbe sokler til bjælkehuse, hytter, sommerhuse og meget andet, ligesom vi efterfølgende kan støbe gulvet.

Vi udfører støbning af sokler, kældre og fundamenter

Vi kan i det hele taget udføre mange former for støbearbejde:

  • Betonrenovering
  • Støbning af sokler og kældre
  • Fundamentforstærkning
  • Støbning af gulve og terrændæk
  • Støbning af maskinfundamenter og bygningsfundamenter
  • Understøbning af eksisterende fundamenter

Det er en mærkesag for os at levere solid støbning af sokler

Vores virksomhed består naturligvis af dygtige betonarbejdere og murere, der sikrer, at du altid får den bedst mulige støbning af sokler og fundamenter. Dertil kommer vores 30 års erfaring med støbearbejde i blandt andet Holstebro, Viborg og Herning.

Det er med andre ord en mærkesag for os, at vi skal levere støbearbejde og gulvarbejde, som kan holde i mange år fremover.

Hvis du ønsker flere oplysninger om støbearbejde, så er du velkommen til at kontakte Feldborg Beton & Belægning. Du kan ringe til os på telefon 21 36 60 12, eller du kan skrive til connibertelsen@fiberpost.dk. Derefter kan vi eventuelt fremsende et uforpligtende tilbud på støbning af sokler og fundamenter.

Feldborg Beton & Belægning

Bredgade 14 C

​7540 Haderup


​​Telefon: 21 36 60 12

​E-mail: connibertelsen@fiberpost.dk

​CVR: 30752066

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt